De 8 mest irriterende typer du altid møder på din ferie

Du kender det helt sikkert. Du er ude og rejse og så er der dét par, som altid skal skændes højlydt? Eller de børn som altid plasker for meget i poolen og råber højt?

Herunder får du en liste over 10 typer, du altid møder på din ferie. Mangler der nogen?

Barnet som trykker på alle knapperne i elevatoren

knapper i elevator

Der er altid et barn, som synes det er sjovt at trykke på alle knapperne i elevatoren. Lige fra stuen til sidste etage! Har du prøvet det? Så ved du også, hvor lang en tur det kan blive til bare 5. etage. Det er naturligvis forældrene, som har ansvaret for banret (og bare rolig, dem kommer vi til lige om lidt).

Kæresteparret som skændes offentligt.

Par der skændes

En rejsesituation kan for mange virke stressende og kan nemt skabe konflikter for kærestepar. Du har helt sikkert derfor oplevet, kæresteparret som er alt for trætte efter en lang rejse, pludselig skændes (højlydt) over de mindste ting!

Folk som medbringer hund

hund

Der er naturligvis ikke noget galt med, at tage sin hund med på ferie (hvis hotellet naturligvis tillader det). Men der er noget galt med, at tage sin hund med på ferie for blot at lade den være på hotellet hele dagen imens ejeren går rundt i byen og hygger. Så tager du din hund med på ferie: Så tager du den også med dig når du forlader hotellet!

Den lidt for påtrængende rengøring

Selvom du har været en god hotelgæst og sat “Do not disturb” på dørhåndtaget, så kommer rengøringen alligevel ind. Lad være med det! Lad os sove lidt længere og lad vores værelse være beskidt lidt endnu.

Den lidt for frembrusende piccolo

Nej! Vi skal nok klare bagagen selv. Vi har selv slæbt baggagen hele vejen fra lufthavnen til hotellet, vi klarer selv de sidste 10 meter.

Larmende naboer

person der larmer

De fleste hoteller er ikke ligefrem lydisolerede. Det betyder, at vi kan altså høre alt. Alt. Så dæmp jer lige lidt – tak;)

Folk som rejser i grupper

grupper der larmer

Ene kan de være flinke, men sætter man folk sammen i større grupper, så er der lige pludselig ikke længere nogen plig og dannelse. Ja, vi kan godt høre og se jer. I behøver ikke at smide barstolene i vandet, hoppe ud fra hotellets tag ned i poolen eller hænge jer i loftet.

Forældre som holder ferie fra at være.. Forældre!

irriterende barn

I forlængelse af barnet, som får lov til at trykke på alle knapper, lave hotellet om til sin egen legeplads eller kaste med mad i restauranten. Det er forældrenes ansvar! Ja, I er også på ferie, men har I et barn med – så må I stadig være de voksne og sørge for, at barnet, jer selv og folk omkring jer også kan nyde ferien. Hold styr på jeres børn!

-Har du også et surt opstød over nogle typer mennesker du har mødt én gang for meget på din ferie? Så del det herunder

(og ja, hele artiklen skal slet ikke tages så alvorligt, men er blot for sjov)

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>