3 ekstra-billige rejsedestinationer i 2016

2016 bliver et fantastisk rejseår.

Fra 2014 til 2015 faldt priserne på flybilletter i Europa til Europa-lande med 8 % (kilde: ArcCorp). Med de fortsat faldende oliepriser og intensiveret konkurrence mellem flyselskaberne er der intet der tyder på, det kommer til at ændre sig i 2016.

3 destinationer fremstår dog ekstra billige.

De er derfor oplagte, hvis du skal have hele familien med på budget – eller selv har brug for mere end blot en enkelt uge i Sydens sol.

Vi guider her i samarbejde med https://www.billigeflybilletter.dk til 3 ekstra billige feriedestinationer, du bør have in mente til din næste ferie:

Grækenland

Grækenland fyldte de europæiske mediers forsider i det meste af 2014 og ind i 2015 som følge af den økonomiske krise i landet. Katastrofen er dog afværget og Grækenland på vej til at blive bygget op igen.

Turisterne er dog ikke vendt tilbage endnu. Da omtalen af Grækenland stod på sit højeste stoppede turister fra hele verden med at komme, da de var bange for at rejse ned til et land på randen af sammenbrud og borgerkrig.

Det kan du udnytte nu.

Grækenland er rigt på dejlig mad, flotte strande og godt vejr det meste af året. Undgå Lesbos og andre øer, hvor Europas flygtningeproblematik lige nu har sit fysiske ståsted og nyd en ferie eksempelvis i Athen i stedet. Der er ligeså mange hoteller som for et år siden – men de mangler kunder og derfor er priserne også stærke.

Egypten

Et fly fra Sharm El-Sheikh på vej mod Rusland styrtede ned i efteråret af 2015 – sandsynligvis som følge af en IS-plantet bombe.

Det har puttet en væsentlig dæmper på lysten til at rejse til Egypten især fra Rusland, men også resten af Europa.

Tør du tage chancen (du kan glæde dig over, at du fortsat er mere sikker i luften end du er på jorden) kan du få all inclusive-rejser fra Egypten til meget fine priser lige nu.

Prisen på din ferie afgøres først og fremmest efter udbud og efterspørgsel. Når efterspørgslen falder efter eksempelvis et styrtet fly, men med et stabilt udbud, falder priserne. Sharm El-Sheikh især er med solskin næsten året rundt et besøg værd.

London

Sidst, men ikke mindst – London er hverken ramt af ulykker eller økonomisk krise, men bare intens konkurrence.

London er det mest populære rejsemål fra Danmark og muligt at nå både fra Københavns Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Aarhus Lufthavn og Billund Lufthavn.

Wizz Air, RyanAir, EasyJet og Norwegian er blandt de selskaber, der er med til at presse priserne ned gang på gang.

Det betyder, at du finde flybilletter tur / retur fra blot et par hundrede kroner. Du får ikke bagage med og du må påregne lidt bustransport fra lufthavn til London by, men det kan lade sig gøre.

Du kan finde hoteller i byen fra 300 kroner per nat – eller du kan tage frem og tilbage samme dag og ikke betale andet end prisen for din flybillet.

Måske næste års julegaver skal købes i London på Oxford Street?

God rejse i 2016 – uanset hvor turen går til!