Eksotiske ferier

Eksotiske ferier byder på nogle af de mest fantastiske syn i verden. De eksotiske feriedestinationer i eksempelvis Caribien, er et yndet mål (og drøm) for mange mennesker verden over. Lige fra de skønne strange og azurblå hav, til smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Mange af disse eksotiske destinationer er naturligvis ikke skånsomme for budgettet, men tilgengæld er man lovet en oplevelse for livet. Blot det, at kunne gå på tur gennem det bløde sand, bade i det klare blå hav er nok til, at sætten en flod af drømme og følelser i gang. Du får herunder et udpluk, af nogle af de mest fascinerende feriedestinationer denne klode har at byde på.

Caymanøerne – Dykning og afslapning

Caymanøerne er en af de mest eftertragtede feriedestinatiner i hele caribien. Caribien er både et sted for turister, som ønsker eventyr og oplevelser, men også for turister, som blot ønsker afslapning og hygge. Det er også et yndet sted for dykkere, som kan boltre sig i det smukke hav. Caymanøerne er også én af de destinationer, som rigtig mange bryllupsrejser går til hvert år. Her er den romantiske sti, Mastric Trail, et rigtig godt bud på noget, som skal opleves når man besøger Caymanøerne.

[nggallery id=15]

Bahamas – Fiskeri og overdådige hoteller

Det hvide sand, dykkerudflugter og fiskeri er populære aktiviteter på Bahamas. Bahamas er også hjemstedet for en masse luksuriøse hoteller, som kan tage pusten fra enhver turist. Bahamas består af mere end 2000 øer, som er spredt ud over koralrevet. Det er derfor også en oplagt mulighed at “øhoppe” rundt på de forskellige øer og opleve den frodige natur.

[nggallery id=14]

Aruba – Hvide strande og tropisk klima

En helt flad ø, som er velkendt for dens hvide strande og tropiske klima. Arubas byder på en unik oplevelse med dens unikke historie. Nogle af de mest populære destinationer på øen er Eagle Beach og Palm Beach. På grund af dets varme klima, anbefales det at man besøger Aruba fra April og frem til August – da det er i disse måneder klimaet er mest behageligt.

[nggallery id=13]

Puerto Rico – Unik kunst

Puerto Rico finder du i det Caribiske Hav, øst for den Dominikanske Republik. Puerto Rice er en smuk caribisk destination, som både byder på kulturelle oplevelser og solgaranti. Puerto Rico er også kendt for sin unikke udsmykning og kunst. Der er altså rigeligt at se på her, og man kan sagtens fylde tiden ud med at tage på tur med sin partner, shoppe, bade og meget andet.

[nggallery id=17]

Jamaica – Caribiens hjerte

Jamaica er endnu en land i det Caribiske Hav. Jamaica er hjertet i De Caribiske Øer – Både billedligt, men også bogstavlig talt. Det er stedet hvor reggae og rastafari opstod. Jamaica er altså landet med sukkerrør, kaffe og kalksten.

[nggallery id=16]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>