Rejs som James Bond – 5 destinationer som er godkendt af 007

James-Bond-Island-i-Thailand

James Bond er mere end bare smukke damer, onde skurke og gadgets. Alle James Bond film har også budt på enestående scenerier. I stort set alle James Bond film, bliver man som tilskuer rejst rundt til nogle af de smukkeste destinationer i hele verden. Herunder får du 5 destinationer, som agenten over dem alle har besøgt.

Jamaica: Honey Rider og smukke strande

Film: Dr. No

I måske en af de mest kendte og populære film, Dr. No, har vi fornøjelsen af at se Ursula Andress, bedre kendt som Honey Rider i filmen, svømme i det azurblå vand for herefter, at træde op på stranden på en særdeles.. Elegant måde. Det er ikke kun James Bond (spillet af Sean Connery) som falder pladask for den flotte skuespillerinde, men nok også alle de mandlige (og måske kvindelige?) seere. Uanset ens præferencer, så er scenen filmet på Jamaica, på en strand kaldet “Laughing Waters Beach”.

Schweiz: 220 meters bungyjump

Film: Goldeneye

Du husker måske stadig åbningsscenen? James Bond (Pierce Brosnans debut) bungyjumper i ren James Bond stil ud fra en gigantisk dam med et fantastisk hovedspring. Den fantastiske åbningsscene er filmet i Schweiz, ved dammen “Contra Dam”. Siden filmen fik sin debut, har den været en populær turistattraktion i Schweiz. Det er nok ret usædvanligt, at en dam får så meget opmærksomhed. Er man hardcore James Bond fan, kan man vælge at genleve åbningsscenen og selv vælge at kaste sig ud, netop som James Bond gjorde det. Man skal nok ikke lide af højdeskræk, da der er mere end 220 meter ned!

Island: Laserstråler fra rummet og frosne søer

Film: Die Another Day

I hvad filmen måske mangler i kvalitet, har den i flotte scenerier. Endnu engang skal vores yndlingsagent, spillet af Pierce Brosnan, bekæmpe de onde. Det gøre han på en kæmpe frossen sø, med det lokale navn Jökulsárlón. Siden filmen udkom, er dette blevet den mest berømte gletcher. For at sikre sig, at de mange biler kunne køre på søen under optagelserne, lukkede man forbindelsen mellem søen og havet. På mindre end 24 timer, var hele søen komplet frossen og optagelserne kunne gå i gang. Det er ikke kun James Bond som har slået sine folder her, men også film som Tomb Raider og Batman Begins.

Thailand: En ø opkaldt efter agenten

Film: The Man With The Golden Gun

Filmen gjorde øen Khao Phing Kan i Thailand meget populær ved filmens udgivelse. Omkring 30 meter fra kysten, ligger der en speciel klippeformation. Den er blevet opkaldt efter agenten og bliver derfor kaldet “James Bond Island”. Trods filmen blev udgivet for snart 40 år siden, er den fortsat en populær turistattraktion i Thailand.

Mont Blanch, Schweiz: Slåskampe og paragliding

Film: The World is Not Enough

Vi skal nu bevæge os tilbage til Schweiz, nærmere betegnet Mont Blanc. Mont Blancs fantastiske bjerge, som er dækket af massive snetæpper, er et utroligt syn. I scenen bliver James Bond angrebet af en skare af skurke på paragliders. Når James Bond ikke paraglider rundt her og bekæmper skurke, er det også åbent for offentligheden og man kan selv få lov til at stå på ski på Mont Blanc og få den helt unikke James Bond følelse i kroppen.

-Hvilken destination synes DU er den flotteste James Bond besøger? Kom med dit bud i en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>